Henna Maria Vermeulen

Olen Henna Maria Vermeulen, aktivisti, kansanparantaja ja runoilija. Toimin Kotiinpaluu Ry:n sihteerinä sekä toisena toiminnanjohtajana. Tahdon olla rakentamassa Kotiinpaluuta, koska tunnen kutsun palata juurilleni. Olen asunut kolmella eri mantereella, etsien paikkaa jonka kokisin omakseni, joka ruokkisi sieluani, missä ihmisyys vielä näkyisi, missä elämä tunnistettaisiin pyhäksi. Näitä palasia olen matkallani kerännyt, syvällisesti tutkiskellut ja huolella sisimmässäni vaalinut. Kuitenkin tunnistan, että se koti mitä etsin on jotain paljon suurempaa kuin yksi maa tai yksi kulttuuri. Se on yhteys, se on rakkaus, se on elämän tie.

Uskon, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä. On ollut aikakausia, jolloin olemme eläneet harmoniassa itsemme, toistemme ja koko luomakunnan kanssa. Se jälki, se muisto elää meissä yhä.

On tullut aika sulattaa nämä ikiroutaan pureutuneet siemenet, ja kylvää ne uuteen maahan. On tullut aika palata toistemme luokse ja koota yhteen kaikki tietotaito, mitä esivanhempiemme omavaraisuus sekä moderni teollisuuskasvu ja teknologiakehitys on meille opettanut. Näistä aineksista voimme rakentaa perustan uudelle, ikivanhalle ja entistä viisaammalle kulttuurille, joka tulee palvelemaan suomalaisia vielä sukupolvienkin jälkeen.

Antti Launonen

Olen henkisen tien kulkija, luennoitsija, motivaatiopuhuja sekä vuorovaikutusvalmentaja.

Tuotan aktiivisesti videosisältöä sosiaaliseen mediaan, ja juonnan omaa “Väärinajattelija” -podcastia.

Pohjakoulutukseltani olen näyttelijä, ja valmistuin vuonna 2006 Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi. Näyttelijäntöitä teen yhä projektiluontoisesti omien sisällöntuottajan ja luennoitsijan töiden ohella.

Olen mukana kotiinpaluuheimossa, koska uskon tähän unelmaan. Uskon, että kuluneet vuodet ovat saaneet tuhannet ihmiset pohtimaan elämän peruskysymyksiä; heidän omaa sekä lastensa tulevaisuutta.

Kotiinpaluuheimon tarkoitus on lähteä yhdessä rakentamaan osaavaa, rakastavaa ja vahvoilla juurilla seisovaa itsenäisten ihmisten yhteisöä.

Perinnetieto on katoamassa. Isoisiemme osaaminen ei ole siirtynyt jälkipolville. Uskon, että maanläheinen elämäntapa kiinnostaa monia ihmisiä. Ehkä osaamista omavaraisempaan elämään ei vielä ole, mutta kotiinpaluuheimon iso missio onkin tarjota koulutusta ja osaamista yhdistyksen jäsenille.

Monet ihmiset kokevat valtavaa yksinäisyyttä nyky-yhteiskunnassa. Terve ihminen tarvitsee terveen yhteisön ympärilleen.

Yhdessä voimme auttaa toisiamme selättämään elämän haasteet, jakaa ilot keskenämme ja saada tukea tarpeen vaatiessa. Tämä on kotiinpaluuheimon ydin: vahva yhteisö, joka tukee toisiaan ihmisenä kasvamisen matkalla.

Meillä on mahdollisuus löytää luonnollinen elämä, rauha sisimpäämme ja palata uudelleen juurillemme. Paluu juurille on paluu kotiin.

Sami Nuora

Olen suomalaisen viisaus- ja parannusperinteen tulkitsija ja kansanperinnefilosofi. Olen ammatiltani myöskin Pohjoisen ayurvedan ja joogisen terveystieteen valmentaja, Ikitieto Akatemian™ perustaja ja inspiraatiopuhuja.

Olen mukana kotiinpaluu heimossa, koska haluan auttaa kansaamme takaisin maanläheisempään elämäntapaan ja luontoyhteyteen.

Oma näkemykseni on, että nykyajassa suurin haasteemme on juurettomuus. Lääke juurettomuuteen on puolestaan sielunpalautus. Tässä asiassa tahdon pyrkiä auttamaan heimoamme!

Samuli Perälä

Nimeni on Samuli Perälä. Kotiinpaluuheimossa toimin tällä hetkellä Kotiinpaluu Ry:n puheenjohtajana ja samalla olen yksi neljästä perustajajäsenestä. Päätyökseni teen henkiseen kasvuun liittyvää koulutusta ja ohjausta. Moni tuntee minut Youtube-kanavani videoista. Se onkin viime vuodet ollut pääasiallinen väylä välittää kuulijalle sydämeni sanoja.

Kotiinpaluu on minulle elämän kutsu, suunta ja tämän ajan tärkein tehtävä. Kotiinpaluu on paljon enemmän kuin vain ns. yksittäinen projekti. Sen sanoma koskettaa jokaista ihmistä, joka sydämessään kaipaa inhimillistä, luonnollista, vapaata ja arvokasta elämää. Kotiinpaluun matka on paradoksi. Se on paradoksi siksi, että se ei ole matka "jonnekin". Se on matka sinne, mikä on nyt, ja mikä on aina ollut meidän jokaisen sisällä. Tämän sisäisen rauhan, rakkauden, lempeyden, viisauden ja voiman tilasta käsin voimme yhdessä luoda paratiisin maan päälle. Tätä tarkoittaa minulle kotiinpaluu. Ei enempää eikä vähempää. Kutsun sinut mukaan tälle kauniille seikkailulle."